1
7
6
5
4
Βιογραφικό
3
2
Σημαντικοί Σύνδεσμοι
2
2
 
 
         
 
 
 

Η Δήμητρα Ανεζουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από όπου αποφοίτησε με άριστα. Μετά τις βασικές της σπουδές παρακολούθησε για ένα χρόνο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Γνωστικής Ψυχολογίας στο ΑΠΘ και στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής ειδικότητας συνεργάστηκε με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΘ και με την Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.  

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε για δύο χρόνια στον τομέα της Γνωσιακής Νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, από όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα με άριστα. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού της προγράμματος συνεργάστηκε με τη Σχολή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αμπερντήν στη Σκωτία, όπου και εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία και διατέλεσε επιστημονική συνεργάτιδα στα Τμήματα Οξέων Εγκεφαλικών Επεισοδίων και Αποκατάστασης στα Νοσοκομεία Woodend και Aberdeen Royal Infirmary. 

Κατόπιν, εργάστηκε για ένα χρόνο στο Κέντρο Νευρολογικής Αποκατάστασης Wolfson στο Λονδίνο (Wolfson Neuro-Rehabilitation Centre), όπου ασχολήθηκε με την αξιολόγηση των γνωσιακών λειτουργιών, τη γνωσιακή αποκατάσταση και την ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με νευρολογικές παθήσεις.  

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην τετραετή κλινική εκπαίδευσή της στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς στην Αθήνα. Από το 2007 συνεργάζεται με κέντρα νευρολογικής αποκατάστασης, θεραπευτήρια και γενικές κλινικές ως νευροψυχολόγος, ενώ από το 2009 διατηρεί παράλληλα και ιδιωτικό γραφείο ως νευροψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

 Παρακολουθεί εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας με σκοπό τη συνεχιζόμενη κατάρτιση και εξέλιξή της στην επιστήμη της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή στην αρχήΕπιστροφή στην αρχή

 
 
 

     

 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς
Αγ. Αναργύρων 2
κτίριο H, 4ος όροφος
18542 Πειραιάς

Αθήνα
Λ. Αλεξάνδρας 215
3ος όροφος
                11523 Αμπελόκηποι                    

212 1006924
6979 000030

info@neuro-psychotherapy.gr

 
     
 
 
         
© Copyright 2013 www.neuro-psychotherapy.gr. All Rights Reserved.